You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Att Välja Förlovningsring

Precis som att hitta sitt livs kärlek kan sökandet efter den perfekta förlovningsringen ta tid. Alternativen kan verka oändliga och det kan kännas nervöst att investera i något värdefullt. Vi finns här för att hjälpa dig på vägen och för att göra sökandet efter ringen med stort R till en spännande och smidig upplevelse. Boka en personlig visning i vår butik på Nybrogatan 9 så hjälper vi dig att hitta just din drömring.

Boka Visning
Det viktigaste att tänka på är att du kommer att bära din förlovningsring livet ut. Ofta börjar våra förlovningspar med en vision om hur de vill att deras ringar ska se ut, men det är viktigt att vara öppen för att utforska olika ringar och fattningsstilar. Det är genom att ta dig tid att prova olika modeller som du hittar rätt och blir förälskad i din drömring.

Om du köper en av ringarna som finns i vår butik på Nybrogatan 9 kan du fria för att sedan komma tillbaka tillsammans med din partner för att välja guldfärg och prova ut rätt storlek eller byta till en helt annan modell. På så sätt kan ni känna er helt trygga i ert val.
Olika typer av förlovningsringar

Ringens fattningsstil är kanske det viktigaste designvalet när du väljer förlovningsring. Det finns olika typer av ringar att välja mellan; solitärer, alliansringar, haloringar, trestensstensringar och släta ringar. En haloring med mycket glitter eller en nätt solitärring? Valet är ditt - vi hjälper dig på vägen.

Vilken guldfärg ska jag välja?

Vi tillverkar alla våra förlovningsringar och vigselringar för hand i 18k återvunnet guld. Gult guld, vitguld och roséguld är alla utmärkta val för en förlovningsring. Vad du väljer beror på personliga preferenser. Om du ska fria och är osäker på vilken guldfärg du ska välja kan det vara bra att kika på vad din partner använder för smycken i vardagen.

Diamantguide

Om du någon gång funderat på att köpa en diamantring eller ett diamantsmycke så har du säkert hört talas om de 4 c:na - karat, färg, klarhet och slipning. Dessa fyra faktorer är avgörande för att bestämma kvaliteten och värdet på en diamant.

För oss är hållbarhet och vår påverkan på både människor och natur minst lika viktigt som att din diamant ska glittra. Vi har därför lagt till ett 5:e C - Consciousness.

Läs vår diamantguide