Vår Värld

Om Sandberg

Sandberg känns igen på den enkla handritade sköldpaddan. Den speglar den lekfullhet som kännetecknar varumärket. Smyckena skapas av guld, silver och ädla stenar. Materialen är gedigna, men formerna sinnliga, lättsamma och lustfyllda. Allt är designat och tillverkat i vår egen verkstad, i Sverige.

Det hela startade år 2000 då Sköldpaddans upphovsman; Staffan Sandberg bestämde sig för att utmana den annars så traditionsbundna juvelbranschen. Uppdraget att sätta form på sina tankar gick till designer Pia Artling och hon är sedan dess ansvarig för kollektionerna.

Sköldpaddans smyckeskrin erbjuder ett helt koncept – en egen värld, där den långa kedjan eller vigselringarna ofta är en lekfull start på en livslång gemenskap. Smyckena är gjorda för att mixas. Sandberg kan vara både strikt och galet. Man kan bära sköldpaddan till jeans och till cocktail. Den passar i bägge världarna. Och allt stämplas med en liten sköldpadda – symbolen för ett långt och lyckligt liv.

Vår Flagship store hittar du i Stockholm. Återförsäljare finns i Sverige, Norge och Japan.

framsida7

Svenskt, unikt och äkta

När vi designar smycken gör vi det för livet, inte för säsongen. Ett smycke från Sandberg passar lika bra till jeans som till cocktail. Det är svensk design; vacker, tidlös och funktionell. När Du bär våra smycken vill vi att Du känner dig både stolt och vacker.

Vi tillverkar allt för hand i vår egen verkstad, med omsorg och kärlek. När vi till slut är nöjda, stämplar vi alla smycken med en liten sköldpadda – symbolen för ett långt och lyckligt liv.

Vi tror på en bättre värld. Därför använder vi återvunnet guld och därför har vi byggt ett eget reningsverk för verkstaden.

Vi hör gärna ifrån dig!

Flagship Store Stockholm

Kontakt

Nybrogatan 9
114 34 Stockholm
Sverige

+46 8 679 90 20stockholm@sandbergsweden.com