You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
var-varld
var-varld-mobil
Vår Värld

Sandberg startades år 2001 av Staffan Sandberg med en vision om att utmana svenskt guldsmide genom smart design, innovativ produktion och egen verkstad. Idag jobbar hela familjen i företaget.

Sandberg känns igen på den enkla, handritade sköldpaddan. Den speglar den lekfullhet som kännetecknar varumärket. Smyckena skapas av återvunnet guld, silver och ädla stenar.

Materialen är gedigna, men formerna sinnliga, lättsamma och lustfyllda. Allt är designat och tillverkat i vår egen verkstad, i Sverige.

En Hållbar Vision

Våra smycken är gjorda för att hålla och bäras i generationer. Vid sidan av kvalitet är hållbarhet en hörnsten i vår verksamhet. Vi har ett genomtänkt förhållningssätt till innovation och vi strävar alltid efter att bli bättre.

Grunden för detta är att tillverka alla våra smycken för hand i Sverige och att minimera vår miljöpåverkan. Vi är mycket stolta över att kunna säga att alla våra smycken är handgjorda i Sverige av 100% återvunnet guld, silver och etiskt justa diamanter.

Läs mer om vårt hantverk
Sköldpaddans Smyckeskrin

Meningen med våra smycken är att du ska älska och bära dem hela livet. Våra kollektioner bygger på mötet mellan modern elegans och lekfull lyx.

Ett smycke från Sandbergs skall kunna bäras i generationer och alltid kännas lika modernt och relevant. Det är en bärande idé i vår design. Vår ateljé lägger ned samma tid, själ och hjärta på alla kollektioner, det är därför vi kallar dem familjer.

Sandberg följer inte de snabba strömningarna utan varje designfamilj utvecklas successivt år från år. På så sätt kan du alltid hitta nya smycken att kombinera med de du redan har.

Läs mer om vår designidé