You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
boka-folovning
vigsel-folovning-mobil
Förlovningsringar & Vigselringar
Ringar för ett långt och lyckligt liv.

Våra förlovningsringar & vigselringar kommer till liv där design och form möter hantverk och kvalitet. Allt tillverkar vi för hand i Sverige av återvunnet guld och etiskt justa diamanter. När din ring är färdig stämplar vi den med en liten sköldpadda - symbolen för ett långt och lyckligt liv.
Boka en personlig visning hos oss på Nybrogatan 9 så hjälper vi dig att hitta din drömring
Förlovningsringar

En nätt solitär eller en kaxig haloring? Valet är ditt - vi hjälper dig på vägen. En förlovningsring från Sandberg är med dig i livets alla tillfällen och håller livet ut. Hos oss hittar du förlovningsringar med olika ytor: blank, borstad, hamrad eller randig. Du kan välja om du vill ha din ring i gult guld, roséguld eller vitguld. Alla ringar tillverkar vi för hand av 18k guld och etiskt justa diamanter.

Upptäck våra förlovningsringar
brollop-vigsel-forlovning-sandberg
brollop-vigsel-forlovning-sandberg-mobil
Vigselringar

Dags för bröllop? Gå på upptäcksfärd bland våra vigselringar och hitta den perfekta ringen att älska och bära livet ut. Välj en alliansring eller en pavéring med gnistrande diamanter för extra mycket glitter. Våra släta ringar med blank, borstad, hamrad eller randig yta passar dig som vill ha något subtilt och modernt. Alla ringar går att få i gult guld, roséguld eller vitguld.

Upptäck våra vigselringar
Herringar

Våra förlovningsringar och vigselringar till herr är tillverkade med lika mycket kärlek och precision som våra övriga ringar. Ofta är våra hamrade eller borstade ringar ett populärt val men vi erbjuder också ett stort utval av blanka ringar till dig som önskar en mer klassisk look. De går precis som alla våra ringar att få i gult guld, roséguld eller vitguld.

Upptäck våra herringar
just-married-sandberg
just-married-sandberg-mobil
Boka Visning

Boka en personlig visning hos oss på Nybrogatan 9.

Du får sätta dig ned i lugn och ro och vi ger dig råd och tips om guldfärg, storlek på diamant och olika typer av förlovningsringar och vigselringar. Vårt mål är att du ska känna dig stolt och trygg i ditt val. Vi hjälper dig att hitta just din drömring.

Boka Visning