You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
svenskt-hantverk
svenskt-hantverk-mobil
Svenskt Hantverk

Hos oss arbetar Sveriges duktigaste guldsmeder. Våra smycken kommer till liv där design och idé möter hantverk och skicklighet. Vi gör som farfar har lärt oss - skall något bli riktigt bra får du göra det själv.

Vi kan med stolthet säga att varje Sandbergsmycke är designat och tillverkat för hand i vår egen verkstad i Sverige med kärlek och precision.

Vår Midas Touch

I vår verkstad ger våra guldsmeder liv till våra olika ytor som skapar kontraster i varje smycke.

Den hamrade ytan har varit med oss sedan vår allra första kollektion och är för många (och för oss) en riktig Sandbergklassiker.

Genom att kombinera med en blank, borstad eller randig yta får vi våra smycken att spegla den lekfullhet vi strävar efter i vår design. Alla våra smycken är tillverkade av 100% återvunnet guld och silver.

Ett Sandbergsmycke är designat för att vara med dig i livets alla händelser. När vi tar fram nya produkter har vi alltid dig i åtanke; från första tanke till ett smycke för ett långt och lyckligt liv.
Från Idé Till Juvel

Ett smycke börjar ofta med en vision och en skiss, som sedan blir en vaxmodell. Vaxmodellen blir till en gjuten modell och vägen fram till ett gnistrande, karaktärsfullt smycke är påbörjad. Tiden för att ta fram våra smycken varierar, precis som det måste få göra.

Det viktiga för oss är att skapa ett smycke som du kan hålla kärt länge; vi är inte rädda för att utmana oss i vad som är möjligt att skapa. Våra designers arbetar alltid nära våra guldsmeder med intentionen att skapa tidlösa smycken med nytänkande design av högsta kvalitet.