You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Smycken i svensk design
Smycken i svensk design
Svensk lyx på vårt vis

Sköldpaddans smyckeskrin erbjuder ett helt koncept - en egen värld, där ett armband kan kopplas ihop med ett halsband och ett hänge fungerar lika bra på ett örhänge som på en kedja.

Många av våra ringar gör vi för att du ska kunna bära dem tillsammans i din alldeles egen, personliga kombination.

Alla smycken tillverkar vi i 18k guld och silver och allt är 100% återvunnet. När smycket är färdigt stämplar vi det med en liten sköldpadda - symbolen för ett långt och lyckligt liv.

En Unik Vision

Vi har en vision om att med smart design, innovativ, hållbar produktion och egen verkstad kan bryta ny mark inom svenskt guldsmide. Allt är svenskt: idé, formgivning och materialval.

Vår designidé bygger på funktion och kombinationsmöjligheter, allt går att mixas och bäras ihop.

Strävan efter imperfekt perfektion

I vår värld får designen vara lekfull och imperfekt, medan vi i vår tillverkning och vårt hantverk alltid strävar efter perfektion. Målet är att designa och tillverka äkta smycken i världsklass. Därför lägger vi all vår fokus på design, funktionalitet och kvalitet.

Det är en tidskrävande process att förvandla en flyktande idé till ett exklusivt smycke, men vi tar inga genvägar. Vissa idéer får vänta i åratal innan de till slut förverkligas och får ta form - då vet vi att de är extra bra.