You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Studio

Upptäck vår Studiokollektion, där varje smycke skapas i ett enda exemplar eller som begränsad upplaga. Resan från idé till färdigt smycke börjar med en gnistrande idé, en unik sten och en ädelmetall som väntar på att omformas till något extraordinärt.

Vi har alltid fascinerats av ädelmetaller och deras gränslösa möjligheter att förvandlas till något unikt. Metall är ett levande material med oändliga liv - det kan böjas, vridas, expandera och framför allt smälta igen för att bli en ny möjlighet. Vi arbetar länge och noggrannt för att framhäva materialet, stenarna och ytorna i varje smycke.
Svensk Sommar

Solen står som högst på himlen och sommaren träder fram som en symfoni av ljus, färg och liv. Varje dag verkar som målad av naturens alla färger.


Ängar som sträcker sig så långt ögat kan nå, vilda blommor som dansar i den milda brisen. Den klarblå himlen, orörd av moln, som speglar sig i ett gränslöst hav.


Svensk Sommar Studio är en hyllning till naturens kreativitet och dagarna då tiden tycks gå lite, lite långsammare.

Örhängen blomma sommar Örhängen blomma sommar
Örhängen blomma sommar Örhängen blomma sommar
8 unika smycken i silver med vackra, glittrande isblå safirer och Sky Blue topaser fattade i 18k guld. Den hamrade ytan på varje blomblad är omsorgsfullt arbetad för att fånga lekfullheten hos blommor i full blomning.
studio svensk sommar ring med topas studio svensk sommar ring med topas
I en värld där automation och massproduktion är närvarande i alla delar av våra liv gör vårt engagemang för hantverk att vi värdesätter processen av varje smycke vi tillverkar. Våra smycken kommer till liv i gränslandet mellan spontanitet och skicklighet, där varje lödning och polering präglas av tålamod.


Med tiden som vår tysta ledsagare är varje Studiosmycke en hyllning till hantverk och design.