You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
presenter smycken
presenter smycken

Presenter

Letar du efter den perfekta presenten till någon du tycker om? Små gåvor är ofta de som lämnar det största intrycket. Ge bort en gnistrande, hållbar gåva tillverkad för hand i Sverige med mycket kärlek och precision. Vi hjälper dig på vägen – gå på upptäcksfärd bland våra presentguider och hitta den perfekta gåvan för varje unikt tillfälle och person.

Sandbergklassiker

Våra Sandbergklassiker kombinerar lättsamma, organiska former med gedigna material och svensk hantverksskicklighet. Den hamrade ytan ger dessa smycken ett lekfullt, modernt utryck. Varje smycke tillverkas för hand i vår egen verkstad Sverige av 100% återvunnet guld och silver. När smycket är färdigt stämplar vi det med en liten sköldpadda - symbolen för ett långt och lyckligt liv.

Shoppa här
Silversmycken

Silversmycken från Sandberg är den perfekta presenten för den som söker något modernt och tidlöst. Varje smycke är tillverkat för hand i Sverige av 100% återvunnet silver; en kombination av unik design och svenskt hantverk att älska och bära livet ut. Ge bort en gåva som varar för evigt.

Shoppa här
Guldsmycken

Våra guldsmycken är en tidlös och lyxig present. Varje smycke tillverkar vi för hand i Sverige av återvunnet guld i 18 karat, en perfekt mix av traditionellt hantverk, gedigna material och smart design. Kombinera ett halsband med blank yta och ett hänge med vår hamrade yta; alla våra smycken är designade för och bäras ihop. Ett guldsmycke från Sandberg är en gåva som kan bäras i generationer.

Shoppa här
Glittrande ädelstenar

Att studera och experimentera med färg har alltid varit en viktig del i vår designprocess. Vi strävar efter att designa och tillverka smycken som gör oss och andra lyckliga. Vi är alltid på jakt efter de mest unika och färgsprakande naturliga ädelstenarna. Upptäck våra smycken med glittrande ädelstenar och hitta den perfekta gåvan.

Shoppa här
Exklusiva smycken

Söker du det där lilla extra? Här har vi samlat våra mest exklusiva smycken i 18k guld, gnistrande diamanter och ädelstenar. Ge bort en tidlös, hållbar gåva som består. Varje smycke tillverkar vi för hand med kärlek och precision. När smycket är färdigt stämplar vi det med en liten sköldpadda - symbolen för ett långt och lyckligt liv.

Shoppa här