You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.
Exklusiva julklappar till henne
Exklusiva julklappar till henne
Ge bort en julklapp till henne eller unna dig själv en gnistrande, hållbar gåva till jul. Alla smycken tillverkar vi för hand av återvunnet guld och silver.

För att din gåva ska komma fram i tid rekommenderar vi att du köper ditt smycke innan den 10:e december. Finns ditt smycke i vår butik kan vi leverera direkt fram till den 20:e december. Vårt urval av gåvor för omgående leverans hittar du nederst i guiden.
Glittrande diamanter

Vad gnistrar mer än nyfallen snö? Om du önskar att ge bort något tidlöst är diamanter den mest träffsäkra gåvan. Mixa och matcha våra olika örhängshängen med diamanter för att ge ditt örhänge ett lekfullt uttryck. Våra örhängshängen passar perfekt på våra Creoler och Dubbelcreoler. Med vårt Lenk lås kan du enkelt fästa ditt örhängshänge på ett halsband, ett armband eller våra Lenk örhängen.

Sandberg Klassiker

Vårt urval av Sandberg Klassiker med vår signatur hamrad yta som har varit med oss sedan vår allra första kollektion och har blivit en stapeldesign för oss. Här hittar du serier som Ringo, Grim & Svensk Sommar. Blandningen av material och den organiska ytan återspeglar den lekfullhet som kännetecknar ett Sandbergsmycke. Alla smycken är handgjorda i Sverige av 100% återvunnet guld och silver.

Glittrande ädelstenar

Att studera, förstå och experimentera med färg har alltid varit en viktig del av vår designprocess. Vårt mål är att skapa smycken som gör oss och andra glada. Vi letar alltid efter de mest unika och färgstarka ädelstenarna. Upptäck våra smycken med glittrande ädelstenar och hitta din färgkombination.

In Stock

Ibland springer tiden iväg och plötsligt är det jul. Dessa smycken finns i vår butik och kan levereras omgående fram till den 20:e december. Vi slår in din julklapp så att den är redo att läggas under granen.

In-Stock Gifts